ONGELOOFLIJKE MICRO TATOEAGES DOOR WERELDBEROEMDE KUNSTENAARS

WIL JE EEN KLEINE TATTOO?
In de afgelopen jaren hebben beroemdheden bijgedragen aan de opkomst van de tatoeagecultuur door te investeren in microtatoeages op hun beroemde onroerend goed (ook wel huid genoemd). Zeker, micro tatoeages bestonden al voordat artiesten als Rihanna, Miley Cyrus en Lady Gaga ze tot de hotste trend in de industrie maakten, maar ze waren zeker niet mainstream. Vandaag de dag echter creëren duizenden getalenteerde tatoeëerders adembenemende micro tatoeages en het wordt tijd dat jij inspiratie opdoet bij 15 van de beste artiesten in het spel. Deze tatoeëerders ontwerpen enkele van de meest ongelooflijke micro tatoeages ter wereld en zetten de standaard voor toekomstige trends. Bekijk 75 ongelooflijke micro tattoos van wereldberoemde artiesten in de galerij hieronder en laat ons in de commentaren weten welke tatoeëerder jouw favoriet is uit deze lijst.

WIL JE EEN KLEINE TATTOO? In de afgelopen jaren hebben beroemdheden bijgedragen aan de opkomst van de tatoeagecultuur door te investeren in microtatoeages op hun beroemde onroerend goed (ook wel huid genoemd). Zeker, micro tatoeages bestonden al voordat artiesten als Rihanna, Miley Cyrus en Lady Gaga ze tot de hotste trend in de industrie maakten,…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *