6 ELLEBOOG EN KNIE TATOEAGES MET GESPLETEN PERSOONLIJKHEDEN

ZOU JIJ EEN VAN DEZE TATOEAGES NEMEN?
Tatoeëerders werken hun hele carrière aan het begrijpen en perfectioneren van de basis van plaatsing. Plaatsing is het concept van hoe een tatoeage past bij de organische en individuele vorm van het lichaam, en het is iets dat een tatoeage kan maken of breken. Een mandala in de vorm van een halve maan is bijvoorbeeld een goede keuze voor een tatoeage op het borstbeen of onder de borsten, maar als hij in het midden van de rug zou worden gezet, zou hij misplaatst kunnen lijken. Een ander voorbeeld van plaatsing kan worden gezien bij het bespreken van de grootte van een ontwerp, aangezien veel artiesten een klant zullen ontmoedigen om een kleine tattoo te zetten in het midden van een groot doek. Maar terwijl veel tatoeëerders rond het lichaam werken om een ontwerp op een plat oppervlak te creëren, hebben anderen beweging omarmd om multi-dimensionale ontwerpen te creëren. Kijk maar eens naar 6 tatoeages die gezet zijn op ellebogen en knieën en die twee verschillende persoonlijkheden hebben – één wanneer het lidmaat recht gestrekt is en een andere wanneer het gebogen is.

ZOU JIJ EEN VAN DEZE TATOEAGES NEMEN? Tatoeëerders werken hun hele carrière aan het begrijpen en perfectioneren van de basis van plaatsing. Plaatsing is het concept van hoe een tatoeage past bij de organische en individuele vorm van het lichaam, en het is iets dat een tatoeage kan maken of breken. Een mandala in de…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *